Timmie Högye

Will pinterest be my saviour?

Idag var första riktiga dagen tillbaka i skolan! Tyvärr kom inte mina kursböcker fören vid fem så idag blir det inget överdrivet pluggande, men har läst igenom introduktionerna + första 5-6 sidorna/bok som skulle läsas, markerat var jag ska börja imorgon och även gått igenom det första på skolsidan. Så det känns som att jag kan vara nöjd när jag lägger mig ikväll ?
Började leta fram mina skrivblock men insåg ganska snart att flera av dom har *POOFF* försvunnit och de enda rutiga jag hittade och tänkte ha till matten är redan fullt – med matte. Så imorgon när vi har lämnat K på dagis så följer P med ner till Backaplan för att inhandla lite skolmaterial – skrivblock, pennor, markeringspennor osv.

Jag har alltid varit en sådan där som mer eller mindre stressgör allting i sista sekund (vilket av någon anledning brukar sluta med ett bättre betyg än vad jag fått med saker jag gjort i lugn och ro och skickat in i tid). Samtidig som jag skäller och svär åt mig själv för att jag än en gång har dragit ut på det – sometimes I think I’m the worlds biggest procrastinator – så känns det samtidigt riktigt bra att sitta där och veta att deadlinen snart är över och ”jag måste skriva på som f*n om jag ska hinna!” På något konstigt sätt så känns det större och mer viktigt när jag sitter där och biter mig frenetiskt i kinden (vilket jag senare får ångra). Kan hända att det är lite för att jag skriver vad som verkligen kommer upp i huvudet och inte har tid att gå tillbaka och vela ”om jag verkligen kan skriva det där”.

Denna gången tänkte jag dock försöka med ett nytt sätt – STOP PROCRASTINATING!
Och vad hade jag tänkt ta till hjälp för att hitta inspiration och idéer till detta nya sätt? Oh yes, Pinterest! Riktigt bra sida och jag har såklart blivit en sådan där pinterest-addict.
Så det är vad jag ska sätta mig med nu, tillsammans med lite countrymusik, som både jag och Baby J (som sparkar och mår super btw) gillar bäst, och en kopp latte.

Under tiden kan jag skryta om min stora tjej som var snäll och hjälpte mamma bära hem kursböckerna ?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats