Timmie Högye

week 40 and potatoes

39+0. 6 dagar kvar(!!) Hallonbladste. Pilatesboll.

Foglossningen har blivit riktigt hemsk på morgonen. Vill knappt röra mig, än mindre försöka kravla mig upp. Att ta på byxor är något jag helst låter bli.
Sammandragningar stup i kvarten, ibland med bara någon minut emellan och andra gånger tar det lite längre. Att bära runt på Jamie trycker på delar både inne och ute som jag inte visste att jag hade.
Att somna innan 12-12.30 är en lyx och allt mellan det och 4 på morgonen är nu vardag.


Vi började dagen med att blåsa upp lilla poolen för ett morgonbad för Jamie (K sov hos min mormor och morfar). När han tyckte att det var färdigt så var han så trött så det var bara att lägga honom i sängen igen, så det fick bli en sen frukost idag, men det gjorde ingen av oss någonting ?

P jobbar nu sista dagen innan semestern, Kaylee har fått en ny kompis och är nu ute på tomten – dom hoppar studsmatta och leker snällt med några paddor, medan Jamie ligger och sover och jag håller på med middagen.
Idag plockade vi upp potatis från landet för första gången! Så blir bl.a egenodlad potatis och kantareller som morfar har plockat ? Tyvärr var inte morötterna klara, så dom får växa på sig några veckor till.

Trots att jag inte har kunnat krypa runt ordentligt bland land och pallkragar som jag velat så är det så himla kul att se hur det växer fram! Längtar verkligen till växthuset nästa sommar (det och nya altanen), ska passa på att förodla inne under de kalla månaderna så att mycket är redo att sättas ut till nästa vår/sommar.

Men nu är potatisen färdig ❤ och svampen står på spisen, så snart dags att ropa in den stora.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats