Timmie Högye

Week 12 – many things new

Har inte skrivit sedan i måndags, men oj vad vi har fått saker gjorda här hemma!

Kaylees rum är nu helt färdigmålat/tapetserat (förutom en liten bit taklist som vi hittade omålad när alla andra lister var tillbaka på sina platser ?)
Jag är smått avis på hennes nya säng som vi skruvade ihop (äntligen!) innan allt annat fick komma tillbaka in i rummet. Sänghimlen fick flyttas lite och hon fick äntligen in ljusslingan med bollar som jag köpte till henne i augusti(!!).

Jag fick hem mina järntabletter i torsdags och hoppas nu att mina värden ser mycket bättre ut på nästa möte med barnmorskan.
Min mamma kom i fredagskväll och vi passade på att grilla för första gången i år.
Vi åkte och storhandlade mat medan min mamma var hemma och lekte med barnen, sedan grillade vi igår igen och på kvällen blev det fruktsallad och monopol (P. tog allt jag hade tills jag var ute tur spelet)

Idag åkte min mamma hem, jag fick upp min nya torkvinda, så just nu hänger tvätten ute på premiär-tork. Jamie somnade en stund efter att vi gick ut i trädgården och fortsatte sova en bra stund när vi kom in.
Först höll P på med att försöka få upp dom envisa stubbarna, men sen kom han och hjälpe mig (och min mormor) att mäta ut vart vårt grönsaksland/potatisland ska vara, och hjälpte mig också med lite av grävandet ❤

Blev lite över 3 timmar ute i trädgården. P håller nu på att varva ner lite då han ska jobba förmiddag imorgon och sedan hela nästa vecka (dvs. 06-15).
Jag satte upp den nya mörkläggningsgardinen i Kaylees rum. Både för att solen ligger på hennes fönster just när det är som varmast på dagarna, och så kändes det skönt att få upp den innan det blir ännu ljusare ute både på morgonen och kvällen.
Ska sätta upp hennes karta ovanför skrivbordet igen om en liten stund.
Nu saknas det bara lite fix för att få garderoberna lite snyggare, men det kommer när det är mer bestämt för hur det ska bli.
Sedan är hennes rum klart för den här gången.

Ska erkänna att jag redan nästa helg planerar att börja lite smått med pojkarnas rum. Nu när vi har färg hemma så ska jag passa på att ta ner och måla alla listerna + dörrkarmen + fönstret. Ska även ta bort fönsterbrädan i deras rum.
Innan juli ska det ju hända lite saker där inne; Garderoberna ska dras ut, tapet ska upp på två av väggarna, de andra två ska målas och nytt golv ska läggas in.
Sedan blir det ju nytt med möblerna också, två byråer, en till spjälsäng, en fåtölj, en matta, mörkläggningsgardin, liten bokhylla och såklart massa dekorationer och detaljer ?

Men nu ska jag göra mig en kopp te och börja tänka på middagen. Är egentligen supertrött och vill lägga mig och sova, men inte går det när man har två som far runt och behöver hållas koll på här hemma ?

Vi fick en ny vattenkokare igår. P har pratat om en sån länge nu så han är nu himla nöjd ?

Dagens frukost smoothie. Banan, ananas, kiwi, apelsin och kokosdryck ? Jamie fick en likadan fast med kokosmjölk, medan Kaylee valde apelsin, banan, vindruvor och kokosmjölk ?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats