Timmie Högye

To sleep the whole night

Efter att ha checkat av alla bas-grejerna + extra påmatning så hade vi en bäbis som absolut inte skulle sova! Ingenting verkade fungera. Dvs tills jag myste in honom i overallen och en mössa och bäddade ner honom i vagnen. Körde in den – trots smutsiga däck – i vardagsrummet och rullade den fram o tillbaka och runt lite i vardagsrummet. Sedan sov den bebisen som en stock!

Så nu sitter jag här, uppkrupen i sängen och njuter – så mycket man kan njuta med huvudvärk och såndär liten illamående som sitter i huvudet istället för i magen – med en kopp kamomillte, sminket avtvättat och ansiktet insmort med superkrämen, med betoning på super!
Hoppas på att alvedonen kickar in snart. Har haft huvudvärk ett par kvällar nu. Kanske börjar komma in i en såndär migränperiod igen. Hade en senast början av förra året då jag låg med dom var och varannan dag. Hann aldrig vila upp mig ordentligt innan det var dags för nästa.
Håller tummarna på att det håller sig till ”bara” huvudvärk.

Trots att jag egentligen inte har gjort speciellt mycket idag så är jag verkligen helt slut! (kan ha med kvällar mer huvudvärk och tidiga morrar att göra) Så detta blir inte någon lång kväll.
Ska alldeles strax släcka ner och mysa in mig bland täcke och kuddar och hoppas på att Jamie sover hela natten. Senaste nätterna så har han sovit hela/nästan hela natten. Vem vet, snart kanske han sover hela natten varje natt.

Sweet Dreams.

​Vi hade lite mys i soffan till några avsnitt av New Girl tidigare ikväll ❤

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats