Timmie Högye

To give him a name

Att det ska vara så himla svårt att komma på namn man verkligen gillar! Eller, jag har ju 2 namn + mellannamn som jag har fastnat för (varav ett jag absolut vill att han ska heta och har velat sen jag kom på/hittade det) men P velar fortfarande vilket stör mig jätte mycket, haha ?
Han har sagt att jag ska skriva en lista på alla namn jag gillar så ska han välja ett på listan som han också gillar, men när jag sa att det var dom två så sa han bara att listan var för kort. Haha åh, karlar ?

Är redan i vecka 24 nu och det känns som jag har missat så himla mycket denna gången. Har ju liksom en 6 åring och en 7 månaders som båda älskar uppmärksamhet så har knappt hunnit reflektera ordentligt över denna graviditet. Plussade i vecka 7 och helt plötsligt var jag i vecka 13, sen 18 – dags för RUL – och nu har över halva tiden gått.
Inte har vi handlat hem någonting än heller. Iof så köpte vi ingenting innan vecka 30 med Jamie, men vill få det gjort i tid den här gången så allt verkligen är färdigt när lillpojken väljer att komma.
Egentligen är det inte direkt mycket som behöver köpas; en syskonvagn (både jag och P har siktat in oss på en Bugaboo Donkey Duo), en spjälsäng + sängkläder en fåtölj och en byrå. Fast P vill ju ha en såndär gungande babysitter också så den står väl med på listan. Lite egna kläder bara då han får alla Jamies kläder och så lite egna detaljer till sovrummet.


Han sparkar runt och har sig där inne och jag vill verkligen börja kalla honom något mer/annat än ”minstingen”.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats