Timmie Högye

This weeks heartbeat

I tisdags blev det en riktigt lång dag.
Hade tid på mvc som blev en tid på sjukhuset för CTG då lillpojkens hjärtljud lät lite väl snabba. Även där tyckte dom att det var någonting så fick tid till en hjärtspecialist för ultraljud på hans hjärta. Tack o lov var hon på sjukhuset just den kvällen så klockan 8 låg jag där med kall gelé på magen och hon tittade och lyssnade.
Hon tyckte att allting såg och lät perfekt och sa med ett leende att jag var välkommen tillbaka till förlossningen om 2 månader när det är dags för honom att komma ut.
Fick också veta – bekräftat – att jo visst ligger han med huvudet ner.
Det kan mina inre kroppsdelar meddela att jag redan visste.
Både jag och J somnade som stockar den kvällen. Stackaren fick sig ingen ordentlig vila på nästan hela dagen. Han sov bara två små korta stunder sedan vi åkte hemifrån strax efter 1.

Igår hände inte mycket. Jag var fortfarande ganska så slut, men orkade allafall börja spackla lite i pojkarnas rum. Hann dock inte så mycket innan kroppen skrek åt mig att sluta. Jag vill så gärna orka saker fortfarande vilket gör att jag och min kropp inte alls är speciellt överens just nu. Men måste ju lyssna till den (antingen det eller tuppa av).

Idag blev det lite mer spacklande. Spacklade bara det jag kom åt sittandes på en stol, vilket resulterade i att jag fick mer gjort idag än igår.
Vi har också mätt lite i pojkarnas rum då vi började diskutera skötbord. Jag hade skrivit upp ett på inköpslistan men när P såg det så var han inte alls nöjd och valde ett helt annat, haha. Så behövde mäta för att se så det skulle gå in utan att göra rummet för trångt.
Vi har också bestämt oss för att beställa hem sakerna, vilket i längden gör det billigare för oss – vi bor 10 mil enkel väg från närmsta ikea + med hemleverans så vi kan inte ”råka” handla med oss annat hem som vi absolut inte ska ha den här vändan ?

Nu ska jag snart gå in från altanen och krypa upp i sängen. Imorgon blir det mer fix i rummet och förhoppningsvis kan jag snart få börja med den blå färgen ?

Fönstret är färdigmålat och för varje fönster som går från brunt till vitt så blir jag lite gladare ? (har redan varnat P om att jag någon dag tänker måla om det i vårt sovrum)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats