Timmie Högye

They’re here

Det har redan hunnit gå ett par dagar sedan jag skrev sist, vilket inte har varit meningen.

Den här veckan har K varit hemma från dagis med förkylning och imorse började J snora som en galning så nu är det han som ligger med förkylningen.
Bvc var här på 8 månaders hembesöket (som dom tydligen har här). Vi drack en kopp te allihop medan hon och jag pratade om J’s matvanor och så fick jag lite olika papper om barnsäkerhet (kemikalier, kvävning osv).
Liten väger nu in på 10.9 kg vilket inte alls förvånar mig, haha. Han följer kurvan jättefint och hon var himla nöjd med hans utveckling ? Nästa möte kommer bli runt tiden H är beräknad.

Idag kom mina nya dagböcker hem. Dom kommer få en plats inne på kontoret tills det är dags att användas. Längtar redan tills det är dags att få börja på nästa ?

Jag har under de här dagarna fått upp en ljusslinga i J’s rum vid fönstret. Blev verkligen super mysigt! Har också ändrat mig ang. färgvalet på väggarna där inne. Det blir fortfarande den fina grå fondväggen med luftskepp, men istället för att resterande väggar ska bli ljust grå så kommer dom få en fin, halvmörk blå. Tror det kommer bli bättre om vi får in lite mörkare färger/toner istället. För att inte tala om mysigare ?
Ska även fundera lite mer på golvet. (Tur att vi inte har inhandlat färgerna än då ?)
P har börjat prata om trippen till ikea. Det finns 5 saker jag vill ha med hem därifrån denna gången, men P tycker inte alls att hälften av det är viktigt innan H kommer. Det säger han bara för att det inte är han som kommer sitta där inne och läsa godnatt sagan på kvällarna ?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats