Timmie Högye

The Zombie survived

Båda barnen ligger i sängen efter en sen middag.
Lyckades ta mig upp till föräldramötet tack vare att jag somnade till ca 30 minuter när jag la J. Illamåendet är borta men huvudvärken började göra sig påmind under mötet och precis innan vi skulle sätta oss med middagen så var det bara att ta en alvedon om jag vill överleva kvällen någorlunda utan att det ska gå vidare till migrän.

J somnar gott på kvällarna nu efter att vi tog in fläkten till sovrummet. Förstår att han inte kände sig bekväm innan i den påträngande värmen. Gjorde inte jag eller P heller. Den fläkten är min bästa vän under de varmare månaderna.

Men mötet gick bra. Satt stilla och lyssnade så gott jag kunde nu när jag hör med bara ena örat till större del. Gick bra så länge ingen fick för sig att säga någonting samtidigt som någon annan pratade men insåg att jag missade någonting när alla andra började skratta. Själv hade jag endast hört något mummel så förstod inte alls vad som hade sagts. Det var ett sånt tillfälle när man ler och skrattar och nickar instämmande med resten av gruppen fast man har no clue why.
Jag längtade mest ut ur rummet som endast hade ett öppet fönster, vilket inte gav alls tillräckligt med cirkulation för ett redan varmt rum med massa hopträngda människor i.
I ca 45 minuter satt jag och kramade om min (tack och lov) fortfarande kalla vattenflaska innan mötet var färdigt.

Nu står disken i maskinen, båda barnen sover och jag ska slöa lite till en serie jag hittade på netflix innan jag går och krashar ner på det svala täcket. Jag har verkligen inte ork till någonting annat just nu.

Slänger upp en bild på J när han badade i pool för första gången.
Var ju till stranden i lördags. Då doppade han fötterna, men poolen (med varmare vatten) badades i en stund. Sedan blev det lek med vattenslangen som var ännu mer poppis.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats