Timmie Högye

The mini boss

Blev inget inlägg igår som ni kanske märkte. Vi var fullt upptagna av en väldigt kinkig liten pojke och försökte komma vidare med Kaylees sovrum så gott vi kunde.
Just nu sitter han i hoppgungan och är nöjd så jag passar på att njuta av en piggelin (Kallt ❤) och att få sitta ner en stund. Nu för tiden så är han inte nöjd om han inte är i famnen. Och vi skulle bara våga sitta ner när vi håller i honom. Stå eller gå runt är de alternativ vi får, om han inte äter dvs. Såklart är det jättemysigt att hålla honom, men det blir inte så mycket gjort då ? Något annat som är jätte mysigt som han har börjat med – igen – också är att han ska ligga så tätt intill det bara går medan man kramar om honom när han ska sova. Han skulle ligga så varje kväll när han var mindre men sen slutade han med det för att bre ut sig och ta upp mer plats i sängen, haha.

Inatt har Kay sovit hos min mormor och morfar så jag och P fick lite egentid igårkväll när Jamie hade somnat. Förutom att han vaknade mitt i middagen och sedan väldigt sent, nästan vid 12 inatt, så sov han ganska bra och vi fick den välbehövliga tiden tillsammans.

I torsdags fick föresten Jamie nya kläder då han har växt ur 98% av sin garderob. Blev även en ny jacka då sista overallen gick sönder. Typiskt. Passade på att tvätta alla de nya kläderna igår eftermiddag så dom är fräsha att använda idag.
Tror att jackan och hans nyaste mössa skulle passa jättebra ihop, men problemet är att mössan var lite för stor runt om så den åker ner över ögonen så fort han vrider på huvudet ? Funderar på att beställa en mindre så han får ha en sån innan värmen kommer tillbaka.

? Han är nu uppe i krypställning så fort han ska ta sig någonstans, och där står han först och gungar en stund innan han antingen halkar ut med alla fyra och påminner om Bambi på isen eller så lutar han sig för mycket framåt och tippar över, haha, så otroligt söt!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats