Timmie Högye

The last 6-8 weeks

Idag vaknade J halv 5(!!) men somnade tack och lov om efter att vi flyttade över honom till våran säng – så smidigt med hans spjälsäng i vårat rum (temporärt under renoveringen av hans och H’s rum). Sen fick vi sova till halv tio vilket var helt underbart!

För någon timma sedan kom K hem efter en natt hos min mormor och morfar och sedan picknick i skogen. Då myste vi lite med vattenmelon ute i solen och sedan satte vi oss i skuggan alla 4 och myste i gräset. Älskar att ha egen tomt!
Hade tänkt göra klart dom sista 3 pallkragarna så jag kunde sätta ut solroser, sallad och flytta över smultronen från rabatten, men när jag började igår så sa kroppen helt nej till skyfflandet av jord, så ska få hjälp imorgon att fylla dom. Bäst att lyssna på kroppen och inte ta i/jobba på för hårt. Det är 6 veckor kvar tills H räknas som ”färdig” och han får gärna hålla sig kvar dom sista veckorna.
Får ta det lugnt nu sista tiden och pilla på deras rum istället. Fönstret är för övrigt färdigmålat och dörrkarmen ska få sig två lager färg till innan den är klar.
Ska försöka få ner sista tapetresterna så jag kan börja spackla. Är alldeles för otålig, haha. Vill börja få upp den blåa färgen så det känns som vi kommer framåt ?

Senare kommer det bli grillat och så en god kall sallad till det. Känns som en helt okej lördag ?

Vi lyxade till det lite imorse och P gick över till kafét och köpte varsin bakelse, så gissa vad som blev våran frukost till morgontét ? (inte J’s dock, han fick lite välling någon timma innan)

Fick bli storasysters tröja en sån här varm dag. Sitter löst och luftar bra ?


Kan inte förklara hur glad jag är att barnen får växa upp i hus där dom kan springa runt i egen trädgård! För att inte tala om flytten ifrån storstaden!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats