Timmie Högye

Sunday – Snow and Ballet

När man är för stor för för nästan alla kläder i garderoben.

​​Vaknade först vid sex imorse när K bestämde sig för att komma och krypa upp i sängen. Strax efter sju så börjar hon gapa om att det snöar – helt ecstatic! Efter det har hon spenderat förmiddagen med att nynna och sjunga på julsånger. I April.

Idag blir det att åka iväg till baletten med K och sedan blir det mest det där söndagsplocket i lägenheten. Lite dammsuging och torka av alla ytor. Är dock ganska trött så vet inte riktigt hur jag ska orka hålla mig vaken till ikväll, men får väl hitta på någonting -roligt- produktivt.

Imorgon börjar tre av fyra kurser och jag hoppas att böckerna kommer imorgon så jag inte börjar det hela med att komma efter. Det skulle ju var ganska så typiskt.

Lilla Baby J har hittat ett ställe som han verkligen gillar att trycka på, men som får mig att nästan gråta varje gång då det gör för j*la ont! Får hoppas på att han hittar något annat, bättre och mindre smärtsamt, väldigt snart.
Känner att jag kanske är lite mer otålig denna graviditet och vill att det ska vara september nu så han kommer ut. Missförstå mig inte – trots illamående första tiden, denna ständiga trötthet, tusentals hormoner som inte gör vardagen lättare och huvudvärken som var vardag i några veckor – så älskar jag att vara gravid. Det är amazing! Men denna gången känns det som att det tar längre tid för det hela att bli klart. Kan ju kanske också bero på att jag har vetat om min lilla sedan den 8e januari, i vecka 6, när jag plussade.

Har redan hittat många saker jag vill köpa hem till barnrummet och kläder till J, men har bestämt att vänta till efter vecka 30. Känns som det är super långt här ifrån men om man tänker efter så är det bara 8 veckor kvar. 18 veckor tills det är dags för honom att komma ut.
Amazing! ?

Nu ska jag passa på att dricka en latte och vid ca 20 i elva är det dags att börja fixa ordning K för baletten. Bussen går inte fören 20 i 12 men orkar verkligen inte stressa något idag. Och egentligen, varför ska man stressa? Räcker med att majoriteten av världen redan gör det dagligen.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats