Timmie Högye

Something new to me

Jag har precis gjort någonting jag inte har gjort sedan oktober.
Jag har beställt kläder till mig! Efter väldigt mycket beslutsångest och mitt i allt blivit supersnål och ”är det verkligen värt det”.
Det var nästan så jag ifrågasatte hela livets existens innan jag lyckades klicka på sista knappen för beställning. Ett par enkla svarta gravid-tights – ska jag överleva sommaren så kan jag inte gå runt i jeans – en klänning och en tröja. Eller en halv tröja med tanke på storleken kanske. Hoppades på fler toppar/tröjor och ett mys-set, men dom mjukisbyxor jag väl hittade och ville ha var slut i min storlek så får kolla vidare under dagarna. Kanske kommer in något nytt som passar mig och min växande badboll. Bikini. Måste komma ihåg att kolla efter bikini.

Vill liksom inte riktigt köpa gravid-kläder nu när det är så pass lite tid kvar (87 dagar!!). Köper hellre kläder som jag kan ha både nu och allafall en tid efter att H har kommit.

Jag har sagt det tidigare och jag säger det igen; jag har verkligen blivit himla lat när det kommer till att verkligen klä på mig. Jag tar det som ligger närmast sängen (mer eller mindre) vilket till 99% är mjukisbyxor och någon tröja ? Sen går jag hela dagen och känner mig som en vandrande säck. Dom få kläder jag har som jag faktiskt vill ta på mig kommer jag inte ens ​​​i på långa vägar. Känns verkligen inte alls bra. Så, nu med lite nya kläder på väg hem och förhoppningsvis lite fler snart, så kanske jag kan få börja känna mig levande igen. 

Men kvällens beslutsångest är borta och jag har också hunnit natta båda barnen. Ska snart flytta över J till sin säng, men först en latte till mig och kanske nörda pinterest efter en ny frisyr en stund ?

Klänningen HÄR / Tröjan HÄR

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats