Timmie Högye

Some me-time (mom version)

Började dagen en riktigt vettig tid faktiskt (vilket är det vanliga nu för tiden, ca 7.30)
Efter frukosten så startade vi förmiddagen med att köra en maskin tvätt + hängt upp ute i solen och gräva mer i landet.
Sedan fortsatte dagen med lunch, en till maskin tvätt som nu hänger ute på altanen, middag, en väldigt trött liten pojke, en maskin disk, P kom hem med en stege idag då sotaren kommer imorgon och jag har räknat ihop alla mynt som ska växlas till de nya imorgon.

Båda barnen ligger nu i sängen. Kaylee redo för dagis imorgon och Jamie somnade sött efter inte ens en halv flaska välling.
Ja, nu har vi ju bytt bort ersättningen mot välling. Var jag inte direkt sugen på någon av de som fyller hyllorna i butikerna (har känt likadant med ersättningen) så vi kollade upp hemmagjord välling och hittade ett som vi ville försöka med.
Kan inte säga annat än att den har varit ett mirakel från första natten! Han får vällingen vid 19.30-20.00 och sedan sover han till runt 7-8 på morgonen! ? Vi har inte haft någon matning alls under natten sedan vi började med denna! De flesta kvällar somnar han fortfarande i våran säng, men tycker inte det är så konstigt då han har sovit med oss sedan start ? (och jag sover bäst när han sover bredvid)

Men nu ska jag njuta av lite egentid innan det är dags för mig att krypa ner under täcket.
(egentid = plocka ordning i köket, tömma + fylla diskmaskinen, och sedan om det finns tid, dvs barnen fortsätter hålla sig sovandes, så ska jag lyxa till det med lite ansiktskräm och sedan sätta mig med en kopp te och kanske njuta av ett avsnitt av The Mentalist)

Lite mys och bus med barnen efter att både jag och Jamie hade fått oss en sovstund efter lunchen ❤

Han var riktigt trött på eftermiddagen och lyckades somna när jag och Kaylee skulle äta middag. Bra timeing!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats