Timmie Högye

Sleep, coffee and THE project

Har precis kommit hem efter att ha lämnat stora tjejen på dagis. James ligger fortfarande och sover i vagnen och jag småpoppar Peter Hollens. När jag är klar med att slöa lite så ska jag ta hand om frukostdisken, starta en maskin tvätt och börja fixa lite med senaste projektet ?
Note: Icas eco jordgubbsaft är A M A Z I N G!! Listor skrivs i mängder för att få ihop detta, så jag har ju inget att klaga på! Kan erkänna att jag är så himla glad att pinterest finns! Har verkligen fått massor av idéer inför detta därifrån.

Igårkväll var det så himla kallt i lägenheten så jag satt uppkrupen i mjukiskläder och tofflor under två filtar med Jamie och P hade gömt sig i täcket där han satt vid datorn. Massa tända värmeljus värmde upp oss lite allafall.
Jamie ville inte lägga sig på kvällen så vid 9 kröp jag upp i sängen med honom och efter en liten stund somnade vi båda. Jag vaknade vid 12 när P kom i n och skulle lägga sig, då hade jag himla ont i armen efter att ha haft den utsträckt under James ett antal timmar ? Bytte om och la mig på andra sidan av min lilla sovandes pojke så armen fick vila lite, och förutom två småmatningar under natten som vi båda klarade av fortfarande mer sovande än vakna, utan att behöva lämna värmen under täcket, så sov han fram till efter att vi andra redan hade gått upp och startat dagen.

Men nu ska jag ta min kopp kaffe och starta lite maskiner här hemma och hoppas att lillpojken fortsätter sova en stund till så man hinner få lite mer gjort ?

Stickat – my best friend at the moment 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats