Timmie Högye

Say hello to J

Har ju sagt tidigare att jag hade några saker på gång som jag skulle avslöja för er när tiden var inne. Än så länge går det bra med skolan, väntar fortfarande på att CSN ska svara på ansökan, kursböckerna ska köpas hem och 3 av kurserna börjar på måndag! ?

Sen hade jag ju ett andra möte på kvällen i måndags. Kände att det var väldigt viktigt att göra det innan jag berättade någonting.

Lilla baby J är beräknad att komma ut till oss den 1 september!
K är verkligen överlycklig och vill att det ska vara dags för lillebror att komma ut nu! haha ?
Så klart så har jag svårt att hålla mig från att börja handla hem massa kläder och saker till lillen, men har bestämt att hålla mig till efter vecka 30. Under tiden får jag nöja mig med att leta inspiration till barnens sovrum och leta mig fram var jag kan hitta de kläder jag vill fylla upp en ny byrå med ?

Har märkt att när man väntar andra barnet så börjar man tänka på hur man har uppfostrat den stora (det kan inte bara vara jag?!). Första barnet är ju lite mer att testa sig fram hur man vill ha saker och hur man ska göra/vad man ska säga, men med andra så har man ju hunnit få erfarenhet och man -kanske- har hittat sättet/vägen man vill gå. Jag har hittat massor av bra tips och tricks på vägen sen K föddes och i flera fall har jag fått ändra tankesätt helt och hållet, för vad som har passat någon annan har inte nödvändigtvis passat mig.
Så nu sitter jag här, försöker läsa på om nya sätt, saker som en pojke borde lära sig, tar åt mig från vad andra tvåbarnsmammor berättar och ser över vad jag vill ha med mig i detta från när jag och min lillasyster växte upp, hur våran mamma gjorde.
Sen är ju så klart alla barn olika och hur mycket jag än förbereder mig för livet med två så kommer jag inte vara redo alls när det väl är dags för baby J att göra oss sällskap här på utsidan, men det är en del av att vara förälder, och jag skulle inte vilja ha det på ett annat sätt ?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats