Timmie Högye

Saturday night cozy

Planen för igår var att jobba ute i trädgården, försöka få klart landet, gräva upp rabatten för att få ner fiberduk osv.
Istället blev det en tur till Vetlanda med lilla familjen – mormor included ofc.
Jag var bestämd på att hitta såna små öglekrokar (make sense?) så jag kunde få upp tyget/drapperiet vid sängen för att få det lite mysigare.
Vårt sovrum ligger ju inte på listan för saker som ska göras i ordning i år, men vill ändå få en myskänsla och känna att jag kan slappna av där inne tills det är dags. Och efter att för några kvällar sedan nördat pinterest på Hygge, säkert 2 år efter alla andra, så fick jag äntligen tummen ur och fixade med det lilla jag hade.

Och oj vilken skillnad det blev!
Det var verkligen super mysigt att ligga där i sängen sen. Fick flytta över Jamie till vår säng och både han och jag somnade på bara någon minut.
Vaknade av att P kom och skulle lägga sig. Då hade jag helt somnat ifrån tvätten som hängde på tork ute så han hämtade in den medan jag bytte om till pyjamas och sedan såg till att vara tillräckligt vaken för att lägga in Jamie i sin säng.
När jag väl la mig ner på min kudde igen så somnade jag om direkt.
Så mysigt! Och jag ville inte alls gå upp nu på morgonen.

Men, barnen ska ha frukost och det är dags att sätta igång för dagen.
Idag ska vi bjuda min mormor och morfar på middag, och så kommer barnens farmor.

Får se om jag får lite tid att sätta mig ikväll med en kopp te och musik i hörlurarna och plantera om mina rädisor som har växt sig höga nog att inte få plats längre i det första lilla växthuset.

Fick äntligen upp hyllorna också som jag fick i julklapp av lillasyster. Har dock ingen aning om vad jag ska ha i dom än, men några böcker tyckte jag passade in, sen mössan är ju inte alls på rätt plats ?

Nu klarar jag mig nog tills det är dags att göra ordning ordentligt med nya färger, golv och möbler ?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats