Timmie Högye

Oh Deer

Planen var att Kaylee skulle med min mormor och morfar på marknad och jag skulle måla andra lagret i hennes rum. Men blev så himla sugen på att åka med, så packade ordning skötväskan och satte in den nya (bytte till nummer 2) bilstolen till Jamie.
Började hela marknaden med att köpa sån där god nougat och så mintkyssar såklart ? Det är liksom ett måste när man är på sån marknad! Sedan blev det en korv med bröd för mig och Kaylee medan vi gick runt och tittade på alla fina saker. Nästan allting var hemmagjort. Från fågelholkar till honung, naturligt schampo och stålkorgar.
Vi gick ett tag till och kom upp till ett stort gammalt hus där dom sålde våfflor. Så vi passade på att gå in och äta lite och dricka lite kaffe medan Jamie fick sin mat.
Lyckades hitta ren- och älgkorv, som jag har längtat! Men när jag kom hem och testade så var det inte alls det jag hade tänkt på egentligen tror jag. Jag tänkte väl mer på den rökta kanske. Eller torkade. Gravidhjärna. Men jag är nöjd ändå och kommer såklart gå och smaska runt på det ?

Handlade mat på vägen hem. Blir en lätt middag för mig och P, Kaylee sover hos min mormor och morfar.
P tänkte ställa sig och baka kärleksmums också ❤

Nu sover Jamie sött så jag tänkte passa på att fortsätta med Kaylees rum. Vill börja få upp tapeten så vi blir klara med rummet snart och kan bygga ihop den nya sängen! ?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats