Timmie Högye

Monday morning

Inatt blev det lite mer spring in till Jamies rum men kändes ändå ganska okej. Det var först på morgonen när jag upptäckte att blöjan hade läckt igenom som jag plockade över honom till våran säng.
Nybytt liten pojke somnade gott under mitt varma täcke och vi fick några timmars sömn till.

Nu har jag ätit frukost med barnen. Jamie är så himla trött redan men vägrar verkligen sova, så han och Kaylee får leka lite till för att göra av med mer energi. Och jag får passa på att dricka min kopp latte.

Idag blir det lugnt. P ska jobba senare så han ligger och sover. Jag ska passa på att måla lite när Jamie väl somnat, om jag inte passar på att sova en stund jag med. Kände verkligen hur all ork bara rann av mig när jag försökte få Jamie att somna för en liten stund sedan.
Ingen dagis idag (hon går ju bara tisdag, onsdag och torsdag) vilket jag är så himla glad för – har absolut ingen lust att gå ut idag! Kanske har med att göra med bristen på ork. Och att det faktiskt har börjat småregna. ?

Nu är det nån smart sak som parkerat sin traktor precis utanför oss så han täckt hela våran uppfart med sitt släp… Hur tänker man där? Han har en hel gata att ställa sig på! Men måste stå närmast ingången? (till kaféet)

– Med tanke på vilken tid det tar så sprang han inte in en snabbis för att köpa med sig precis ?

Grått och tråkigt ute betyder mysdag inne. Hoppas på att jag hittar lite inspiration till att sätta mig en stund med skissblocket. Kommer inte ihåg när jag satt senast. Blir nog också drömma lite på pinterest.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats