Timmie Högye

It’s starting – He’ll be here soon (I hope)

Hejsan. Nu är jag tillbaka. Lite allafall. Tror jag.

Har haft massor för mig och har verkligen inte prioriterat bloggen någonstans kan jag ärligt säga.

Igår tex. spenderade jag allafall 7 timmar på sjukhuset – först tillväxtultraljud för att se så våran lilla pojke växt på bra trots att mina mediciner varit skit (han mår jättebra och ligger på 3 fina kilon?). Skulle också passa på att prata med läkaren om ALLT men kände direkt att det var ingen som helst idé att ta upp något med honom – han var fokuserad på ultraljudet och mer eller mindre sket i allt annat.. Så slutade med att vi fick sitta på antenatalen (ungefär som akuten för gravida/nyförlösta) i ungefär 5-6 timmar innan vi fick träffa en läkare och kom upp med en plan för att försöka få igång förlossningen på ett – mer – naturligt sätt utan en faktisk igångsättning.
Satsar ju faktiskt på en naturlig förlossning utan kemikalisk smärtlindring – dvs ingen EDA utan istället akupunktur, värme osv.

Kan ärligt säga att en hinnsvepning inte är det mest avslappnade jag någonsin varit med om, och hoppas verkligen att förlossningen drar igång innan tisdag (har en tid för undersökning då för att se om det har kommit längre och tillräckligt för att ta hål på hinnorna, annars blir det en till svepning)

Så verkar som att vi helt enkelt har ställt in oss på denna eller nästa vecka för pojken att komma ut *hoppashoppaspådennaveckan* ?

Idag ska vi till Frölunda för att inhandla amningsbh och att gå runt kanske kan, med lite tur, få igång arbetet lite mer.
1 done, only 9 to go.

BB väskan är redo.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats