Timmie Högye

Hello

Hello Gorgeous! ?

Så, var ju såklart tvungen att testa hur det var att skriva här. Måste säga att, ja det är första dagen, men gott intryck och lätt att hantera och ger ett bra resultat.
Jag är nöjd över mitt beslut och jag känner mig mer hemma på denna portalen än på for.me.
Saker skulle hela tiden krångla när man skrev inlägg där, bilder ville inte komma upp utan blev bara små frågetecken och jag hade helt tappat räkningen på hur många gånger jag har fått uppdatera webbläsaren för att den låste såg varje gång jag var inne på sidan.
Men här verkar allting fungera som det ska och jag tror att jag kommer uppdatera oftare nu när jag både gillar portalen och allting jag har att göra. Måste ju prata av mig till någon under den kommande tiden, men jag får hålla tillbaka lite så jag inte avslöjar allt ?

Nu har jag och mitt vilddjur kommit hem efter dagis och en vända till affären, där hon bestämde sig för att detta inte är hennes dag – jag slogs till av blodsockerfall och var tvungen att dra i mig en snabbvända socker vilket råkade resultera i en dricka med bubblor: hon gillar inte dricka med kolsyra! Poängen är att jag sa nej till varsin, vi kunde dela på en dricka (det är ändå bara tisdag) och då jag lovade henne att hon fick dricka först så var det såklart hon som missnöjdt upptäckte att det var ”bubbeldricka”. Efter det så rev hon sig på kardborbandet på min jacka och så är hon trött efter all lek på dagis så den här dagen var inte alls jättebra.

Men nu är vi som sagt hemma, tror det blir en timmas vila för oss båda innan hennes pappa kommer över för lek med barbiedockor ?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats