Timmie Högye

Growing greens

Igår satte jag morötter, majs och rädisor för sin första tillväxt innan flytt till större. Hoppas verkligen att jag inte lyckas ta dö på dom ? Idag efter att jag lämnat K på dagis så ska jag ut och försöka få bort mer stenar i landet. Vill ha det klart när jorden kommer så jag kan börja sätta potatisen direkt.
Ska plantera om chilin som verkade ha överlevt också. Satte frön i äggkartong för att förgro lite innan jag flyttade till större, men dom verkade inte alls vilja vara med efter ett tag (tomaten stendog) så efter det hade jag helt glömt att kolla dom. Visade sig att några faktiskt hade tagit sig fint så det blir som sagt flytt för dom idag så dom kan växa till sig mer.

Tänkte också försöka med att sätta mig och skissa lite idag. Ingenting avancerat dock, mer en enkel skiss över växthuset och hur jag vill ha det runt hela min lilla del i trädgården ?

Mormor kom ner och vi satt ute igår medan jag planterade fröna och K lekte. J kröp också runt i gräset (aka. försökte äta det).
Lite snabbt markera vad som är i vilket minihus. Blir finare ’markeringar’ senare när dom delas upp och flyttas över till större ??

Kaylee satte smörgåskrasse på rondeller igår, så vi kommer ha en fin liten bädd till påsk när vi får besök ?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats