Timmie Högye

Green everywhere

Idag packade vi in oss i bilen med barnen och tog oss en vända in till Plantagen. Det var äntligen dags att handla hem pallkragar och diverse tillbehör till mina kommande odlingar ? Blev ett litet växthus också som ska stå/nu står i köket där saker ska förodlas och så alla örter (just nu ganska tomt på örter men det kommer fyllas på över tiden) såklart.
Har också under dagarna lyckats rädda mina 2 paprika plantor som helt plötsligt började bli lila och så de rädisor som överlevde första omsättningen. Allting började dö och jag hade ingen aning om varför.
Visade sig sedan vara förlita vatten. Jag och min gravidhjärna trodde fortfarande det räckte med att spraya på vatten, men det torkade upp för fort och det kom inte tillräckligt till rötterna. Men det löste sig ochallting växer nu på fint igen ?

Idag har också J’s andra tand tittat upp. Åh han börjar bli så stor nu ?

Dessa kommer användas både färska till matlagning och så ska det torkas in för andra användningsområden.

En tomatplanta fick det bli. Kan ingenting om tomatplantor men det (och allt annat) ska läsas på ? Förhoppningsvis kommer vi få massor med tiden!

1 av 2 majs som överlevde och några av rädisorna ? Ska fylla på mer jord till dessa imorgon.

Såklart fick en Pelargon följa med hem. Då alla mina dog efter flytten från Göteborg så ger jag mig på nya. Ska föröka denna och hoppas på att ha några till inom en snar framtid ?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats