Timmie Högye

Good morning kids

Är så trött att jag starkt funderade på att ligga kvar i sängen efter att Jamie hade somnat.

Jamie väckte mig vid halv 8, sedan låg vi kvar och drog oss innan vi tog oss upp för att göra frukost. Kaylee sov fortfarande, vilket inte tillhör det vanliga då det är hon som brukar väcka oss redan vid halv 6. Men så kan det ju bli när man är sjuk.
Jamie fick idag smaka på organiskt te, vilket han älskade.

Efter frukosten blev det lite lek för honom medan jag plockade undan. Hade tänkt dra fram dammsugaren men då han var trött och ville sova så får det vänta lite.
När vi låg där så kände jag hur jag själv höll på att somna, så det var bäst att ta sig upp. Väntar tills han ska sova efter lunchen, då kan jag passa på att ta mig en liten sovstund jag med ?

Så just nu är det faktiskt ganska lugnt här hemma. P är iväg för några timmar, Kaylee slöar lite framför My Little Pony och Jamie sover. Jag ska passa på att göra lite vad jag vill just nu innan huset blir fullt av ljud och aktiviteter igen.

Då både jag och P var super hungriga igår efter ultraljudet så körde vi förbi Burger King på vägen hem och plockade upp lite mat. En chicken plus-grej meny till mig och jag hade tur då P inte gillar lök och saltgurkan (vilket jag tycker är det bästa) så fick jag dom ?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats