Timmie Högye

Flowers and vegetables and the pain before the baby

När J vaknade så blev det lite mys och sedan frukost i solen. Vi hann äta klart innan P äntligen kom upp. Då tog han en liten snabb vända in på kafét och köpte varsin liten bit. Så medan jag mumsade på min budapestbakelse så letade jag efter blommor som ska fylla upp rabatterna (P som sa åt mig att göra då han har tröttnat på att den är helt tom sedan vi grävde upp det gamla som satt ?)
Rosor och pioner, med lite utfyllnad av grönt är tanken. Finns också en fin klätterväxt som blir röd när hösten kommer, är helt kär i den, så sitter och funderar på var den ska få sin plats. Tror att det blir på altansidan så inte den är så tom.

Potatisarna tar sig bra i landet (yay!), även löken. Morötterna och salladen har jag inte sett någonting av ännu men hoppas på att dom tittar upp snart. 3 av 4 försatta solrosor har tagit sig fint medan den 4e råkade sig på en dust med J – och förlorade. Gick av på mitten men satte den och hoppas att roten tar sig och växer upp igen. Solrosfröna har inte visat sig ännu men tror dom växer på saktia och fint under jorden. Några av smultronplantorna jag flyttade tyckte att det blev lite mycket sol, men om dom är lika bra som den första jag flyttade så tar dom sig snart igen.
Ska köpa ny majs och nya rädisor (verkar som endast en klarade av flytten ut…)

Efter min väldigt långsamma promenad till och från affären, som tog ungefär 2.5 timma och bestod av dom första förvärkarna och konstant ”mensvärk”, så kom jag äntligen hem – helt slut – och P satte igång grillen och gjorde egna hamburgare.
Efter maten la jag mig i sängen bredvid en redan sovande J och totaldäckade när jag tillslut lyckades hitta en någorlunda bekväm ställning.

Är fortfarande lika trött som innan så blir inte uppe länge till – blir inte heller något spacklande idag. Hoppas på imorgon.

Blev så sugen på att bada när jag var påväg till affären. Och jag hade ju kunnat ha sämre utsikt medan jag gick där och djupandades genom ihållande, obehaglig känsla.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats