Timmie Högye

Fever week and baby soon?

Minstingen ligger och trycker sig fint neråt, och med endast 12 dagar kvar (!!) till bf så hoppas jag att det drar igång ordentligt snart! Efter mötet på mvc igår (sista innan bf) så går jag nu runt med ännu mer förvärkar och håller tummarna på att det är dags snart.

Den här veckan har Jamie legat med feber – hej nya tänder – och vattenflaskan, kyliga, fuktiga handdukar och svala duschar har varit våra bästa vänner.
Tack och lov är det nu över, men han är fortfarande extra mammig. Såklart supermysigt, men kroppen klagar lite när jag går och bär runt på honom ”för länge”.

Under veckan har jag ändå lyckats få väggarna på kontoret färdigmålade. Fönstret får tas när jag känner att jag har ork, Mina odlingar är rensade från ogräs tack vare hjälp från min mormor och Kaylee.
Och i morgon ska jag och P ha en liten dejtkväll när barnen har somnat, med god mat och sedan lite gott till efterrätt. Vi passar på nu innan H kommer.

Mina cravings just nu är saker som är iskalla. Typ piggelin, saft, iste, mjölk (hjälper också mot halsbrännan) och framför allt – iskaffe ?? Skulle kunna dricka upp flera paket om dagen. Bara tanken på att vi inte skulle ha det hemma får mig nästan att gråta. Hormoner

Fick hem nya sakerna till pojkarna. Nu när vi har nappar hemma så är vi redo för H ?

Mammas hjärta ? Han gillade den kalla handduken och vi spenderade mesta tiden i sängen, uppbunkrade med vattenflaskor. Så skönt att han mår bättre nu ?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats