Timmie Högye

Early morning in the sun

Klockan är 6.45 och jag sitter med en kopp te på altanen och myser medan pojkarna ligger och sover (K sover hos min mormor och morfar).
Helst av allt hade jag nog velat sitta nere och lyssnat på vattnet just nu, men får nöja mig med att dammen på andra sidan vägen har en fontän. Så det låter ju lite alla fall ?

Var tvungen att gå upp. Förutom att H ska envisas med att trycka på blåsan så behövde jag någonting annat i huvudet än nattens konstiga dröm. Visst att jag kan drömma konstigt i vanliga fall, men dessa graviddrömmar har verkligen tagit fantasin till helt nya gränser. Ibland mindre trevligt. Huset som var med i nattens har jag drömt om förut, men nu hittade jag nya rum och dessutom gick folk vilse strax innan det började bli lite väl creepy.
Var allafall glad att jag vaknade upp. Det var värt någon minut av smärtsam foglossning för att få lämna sängen då (efter att ha legat och stirrat på J en stund).

Idag tror jag P skulle fortsätta gräva på uppfarten. Vi (han) håller på att göra den lite kortare och lite bredare. Vill ha in 2 bilar på bredden istället för på längden. Passar in mycket bättre då vi ska bygga en altan ev. nästa år (om P får som han vill – jag säger inte nej till den planen).
Själv ska jag försöka spackla klart innan första vändan med slipen. Dock betyder det att jag måste stå på en stege, så får bli flera väldigt korta jobbpass under dagen.

P och K ska till Göteborg den 2 juni, och efter att P kommer hem den 5e så ska vi äntligen börja med utsidan av huset! Det som är vitt på huset idag kommer bli ljust ljust grått.
Det kommer bli sån stor skillnad på huset när den nya färgen är på ❤ Just nu är det en sliten, blekt mossgrön (?) och den vita har lossnat på sina ställen och ser allmänt sorgsen ut. Kallar det just nu för ”det lilla fula gröna”, haha ?
Vet faktiskt inte när det var någon som tog hand om utsidan (alls) senast.
Det har funnits en liten altan utanför ena köksfönstret, men det enda som fanns kvar var några block i marken, en stor fyrkant fylld med sten (?) och märken på huset – där det absolut inte ens blev ommålat med senaste vändan.
Ska gräva upp och växa gräs där istället, sen kommer ju nya altanen upp över där sen.

Men nu ska jag njuta av den tidiga morgonsolen innan den lämnar altanen i skugga resten av dagen, med lite country i högtalarna och min blommiga kopp med te.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats