Timmie Högye

Dear Diary

Sedan sist så har min mamma, hennes man och min syster varit här och firat påsk. J’s första tand har äntligen kommit upp och nu får jag knappt längre lämna rummet utan att han blir hysterisk och kommer gråtandes och ska upp i famnen. Det är tungt att bära runt på 10+ kg, speciellt när man dessutom är 7 månader gravid och magen redan är tung utan att nån sitter på den. För att inte tala om foglossningen som smäller till på eftermiddagen.
Tack och lov har jag mått riktigt bra den här graviditeten. Mådde riktigt illa när jag väntade K, och ännu sämre när jag väntade J.

Idag har jag och J sovit middag tillsammans (behövligt) och jag har beställt hem nya dagböcker. Har aldrig fyllt en bok förut (hemskt dålig på att skriva tillräckligt ofta) men nu har jag insett att den kommer hålla max en månad till, så började leta efter ny att beställa hem. Och så snubblar jag över en sida som har precis just den jag redan har + i blått. Så beställde 2 i blått faktiskt.

Sa innan årets start att jag skulle ta mig mer tid till att skriva, och ja, kanske inte har tagit mig jätte mycket mer tid till den, men har skrivit längre så det har väl på ett litet sätt kompenserat.
Men jag fortsätter jobba på att ta mig min lilla stund varje dag för att rensa huvudet.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats