Timmie Högye

Cutting short

Då var man solo med barnen några timmar.
P är iväg och jobbar. 15-24 idag och imorgon. Nästa vecka blir det 06-15.

’Eftersom jag inte är helt 100% frisk så är min morfar snäll och lämnar/hämtar Kaylee på dagis idag och imorgon så hon får komma tillbaka till sina vänner. Hon var ju hemma 2 veckor – först sportlov och sedan var hon sjuk.
Imorse var det de vanliga tjatet – klä på dig, borsta håret, ät frukosten osv. Hon kommer så lätt av sig och gör allt annat än det hon ska, så jag får tjata och hon blir sur och tycker att jag är tjatig, och ja, kan tänka mig att många fler känner igen sig.
Men så kom hon hem från dagis och är som en helt annan unge. Gör det jag säger åt henne/ber henne göra direkt, inget upprepande, hon är inte stissig och stressad, gapar inte och inget surande.
Just nu sitter hon på andra sidan bordet, målar i målarboken och pratar om att hon och jag ska ha fest nästa vecka, haha. Verkligen jättego och visar en sida som hon inte har visat på vad som känns som en evighet. Har saknat det här.

Igår kväll när Kaylee hade lagt sig för natten så tog P Jamie så jag fick ta en sån där skön, avslappnande långdusch. Åh vad det var behövligt. Jag stod där inne med musiken igång och bara njöt, förutom när jag skulle raka benen vilket än en gång var en utmaning. 3e barnet och jag har inte lärt mig än. Stod där inne tills varmvattnet tog slut och måste säga att det var väldigt uppfriskande och himla skönt att avsluta duschen med lite kallare vatten. Det var ju inte kallt kallt, men ljummet.
Fortsatte lyxen med en ansiktsmask – vilket jag dock ångrade senare. Den brände till riktigt ordentligt på vissa delar i ansiktet, inte alls behagligt. När jag fick av den så var det lite rött, men gav det ingen större tanke. Fortsatte med att smörja in hela kroppen med vitaminsalva innan jag och P kröp upp i soffan och tittade på film.
Dock när jag sedan skulle borsta tänderna så upptäckte jag att där det hade varit lite rött i ansiktet var det nu verkligen jätte rött, irriterat och svullet. Såg hemskt ut! Men hade inte ont tack och lov. Smörjde in hela ansiktet med aloe vera direkt från krukan och hoppades att det skulle hjälpa.
Imorse såg det mycket bättre ut! Men har smörjt in ansiktet en gång till.

Men nu ska jag tydligen klippa Kaylees hår. Vi har pratat om att hon måste toppa det snart, men nu pratas det om att klippa kort, så vi får väl se vad som blir bestämt ?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats