Timmie Högye

Countdown – 20 weeks left

Inatt sov Kay hos min mormor och morfar då hon har sportlov. Så imorse gick jag upp vid 8 medan pojkarna låg kvar och drog sig en stund. Vid 9 gick vi iväg för att lämna Jamie hos mormor och morfar också då jag och P skulle in och göra ett till ultraljud. Förra gången så låg han lite tokigt så hon kunde inte komma åt att få rätt bilder på hjärtat eller se ryggraden ordentligt så vi fick en ny tid för att komma tillbaka och titta på det.
Även fast hon som var idag bara skulle kolla ryggraden och hjärtat så gjorde hon en hel genomgång och förklarade hela tiden vad hon tittade på och vad som var vad på skärmen – väldigt behövligt när man bara såg några svarta hål och hon tyckte att det såg jättebra ut ?
Men allting såg bra ut, våran lilla pojke växer på som han ska och vi har nu gått halvvägs genom denna graviditet. Helt otroligt hur fort tiden har gått! 20 veckor redan (eller ja, är i vecka 20 så nästan helt halvvägs) och det är bara 20 veckor kvar! Om liten får för sig att hålla tiden och komma ut vid bf dvs ?
Just nu kan jag säga att jag faktiskt längtar till värmen och sommaren, men vet redan nu att jag kommer ångra mig när den väl kommer, haha. Som jag har sagt tidigare så är jag ingen sommarmänniska, rättare sagt jag är inte helt överförtjust i värmen som de flesta andra. Speciellt inte när jag är gravid och redan överdrivet varm i mig själv redan ?
Men såklart längtar jag ju till sommaren så det är dags för våran lilla att komma ut till oss ❤

Har bestämt mig för att verkligen slappa i sommar. Isté och iskaffe i trädgården, sola, massor av frukt, stranden och bada med barnen. Självklart blir det lite jobb också då vi ska fixa med både uppfarten, rabatterna, stubbar och buskar som ska upp och så ska ju huset få ny färg ? Men mestadels lugnt med en islatte för min del.

Blev lite slipande när vi kom hem, men sen i samma veva som Jamie vaknade så gick påsen (slipen sitter ihop med en dammsugare typ) sönder så nu får vi vänta på att dom nya påsarna kommer. Kommer nog kanske sätta mig en stund senare ikväll och slipa lite för hand ändå.

Blir fortsätta leta namn till vår minsting. Jag har ett namn jag är inställd på, men P är inte lika med på det och säger att han ska komma på ett ännu bättre. Så vi får väl se var det här hamnar ?

Första rummet vi verkligen gör iordning. Inte helt än dock, lite får vänta.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats