Timmie Högye

Coffee – because crack is bad for you

Egentligen är jag helt slut och skulle mest utav allt vilja fylla sovrummet med tända ljus och krypa upp under täcket och gosa in mig bland mysiga kläder och fluffiga kuddar med en kopp värmande te till en bra, romantisk (Hallmark) film.
Eller bara krypa ihop i fosterställning under täcket och somna.
Men nu – trotts tröttheten – så passar jag på att ta vara på min egentid en stund till innan jag börjar somna vid bordet. Och nu menar jag verkligen egentid! Kaylee sover sedan några timmar tillbaka och när P skulle få James att somna så somnade dom båda två och sover nu som stockar. EGENTID!

Även fast alla element är uppdragna till max så tycker både jag och P att det är alldeles för kallt i lägenheten, så nu sitter jag här vid köksbordet i myskläder och vintersockorna med värmeljus och en kopp choklad-mint te på gång.

Just nu så blåser det himla mycket ute (vilket det mer eller mindre har gjort konstant i några dagar nu) och om jag inte ser helt fel så småregnar det lite också.

Ska faktiskt passa på att måla naglarna trot jag. Har inte gjort det sedan någon vecka innan James föddes och har velat göra det ett tag nu.
Har nördat pinterest som bara den senaste timman och lär väll fortsätta ett tag till. Letar lite quotes som jag tänkte ska få bli till tavlor hemma när vi väl börjar få upp saker ordentligt på väggarna.
Drar mig med sådant då det känns lite onödigt innan det tapetserats/målats om.

Det blev visst ganska mycket om kaffe…. Jag är inte alls beroende av kaffe. Seriöst.

Denna muggen skulle vara så himla perfekt ?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats