Timmie Högye

Christmas ham and education

Äntligen – december är här och det är dags att leta fram juldekorationerna! P har redan gjort årets första skinka och pojkarna springer runt (och ålar sig fram) i nya tomtekläderna.
Det snöade lite imorse – extremt lite men det räknas fortfarande. Hoppas på mycket mer de kommande dagarna/veckorna.

Vi har fortfarande inte köpt en enda julklapp (omg!), och sitter fortfarande med en himla beslutsångest över vad barnen ska få ? Vi har sagt inredning till alla 3 – dom lär ändå få massa leksaker från andra håll – men kan inte bestämma mig för exakt vad.
Kaylee behöver förvaring så tänker fina korgar och lådor, och ev en ny sänglampa.
James behöver också lite korgar nu när han får mycket mer plats att leka på i sitt rum.
Och Hunter behöver väll egentligen mer eller mindre allt ? Han har äntligen fått flytta in i sitt egna rum, men har just nu endast sin säng, en temporär sänghimmel och byrå + skötbordet.
Kanske blir en matta och lite mer mys-saker in dit. Har pratat om några hyllor.

Sen ska jag också komma på någonting till min syster. Kvällen innan julafton kryper vi upp i soffan med en varm kopp te till en julfilm och byter julklappar bara hon och jag ??

Vår minsta vilde är nu 4 månader och har nu börjat åla sig fram, och emellanåt tar han sig upp i krypställning med hela kroppen utom armarna, så när han puttar sig framåt så drar han oftast näsa och panna i golvet. Men han är så duktig ? Även riktigt mat har börjat introduceras.

Nu har jag dessutom sökt till en skola för att studera till fotograf – holy cow! Den startar den 19 januari och slutar sedan i december, men nu väntar jag på att se om jag kommer in först och främst ? Utbildningen är på halvtid och på distans – vilket var ett måste för mig då jag fortfarande ska vara hemma med pojkarna.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats