Timmie Högye

Black and white

Sitter än en gång och planerar på huset. Just nu inget speciellt rum, utan mer sånt som blir samma i alla rum, ex. vägguttag, strömbrytare, dörrar, fönster, lister osv.
Har helt fastnat för torp-stilen. Någon som förstod det där?
Så gissa vilket håll det här går åt ? Vi är dock fortfarande inte överens om golv. Speciellt inte i köket. Tur att vi har tid på oss! Jag har sagt okej till ett rutigt golv i köket som P har pratat om flera gånger, så länge det inte är svarta rutor. Tycker det blir en alldeles för hård brytning. Kan tänka mig vita och gråa rutor. Tror att det skulle kunna passa bra med tanke på hur planerna på köket utvecklats.

Har också börjat tänka om ang. pojkarnas rum. Jag ville bygga ut rummet, alltså lägga till ca 1.5×2 meter (ca) eftersom båda ska ha sängar och byråer och grejer där inne, men med tanke på att vi har större planer för resten av huset, vilket kommer leda (i slutändan) till varsitt sovrum för pojkarna, så kändes det lite dumt. Speciellt med tanke på att vi skulle förlora plats i lekrummet om vi byggde ut pojkarnas nuvarande sovrum.
Dock håller jag fast i att jag vill flytta fönstret, men det kan göras när vi byter ut allihopa, känns lite som onödigt arbete att flytta och sedan, när det är dags, byta till ett annat.

Medan den stora städar och den lilla sover så sitter jag i mitt kontor, med alla mina planer, och myser med en kopp te medan snön yr utanför. Yes, det blev vinter och 3- här igen.
Är så glad att vi hann rensa ur rabatten!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats