Timmie Högye

Big changes coming up – and a zombie at the PT meeting

Nyss hemkomna från en timma i färghandeln (har ju iof hunnit få J att somna också).
Hittade rätt kulör ganska fort faktiskt, både till huset och till allt som är vitt idag.
Nu blir det dock vänta lite innan vi börjar. P och K ska till Göteborg i helgen, och sen börjar vi när P kommer hem igen (på måndag). K stannar i Göteborg lite längre och kommer hem igen den 9e och åker då med min mamma.

Under veckan får jag passa på att slipa/spackla/slipa och sedan äntligen måla och tapetsera inne i pojkarnas rum! Blev klar med första vändan spackel igår vilket känns som ett himla stort steg, haha. Hade tänkt slipa idag, men nu var vi ju iväg på morgonen, och så måste P sova lite då han ska jobba ikväll, och vill inte riktigt stå instängd i rummet när J är vaken och busar runt i huset. Kanske kan börja slipa lite för hand, annars får jag nog nöja mig med att måla en vända till på dörrkarmen idag.

Dock har jag ingen som helst ork idag, mycket pga. att min sömn har börjat bli så himla kass när jag väl sover på natten (tack sista veckorna av graviditeten), jag vaknar runt 3.20 varje natt och måste dricka massa mjölk för att bli av med halsbrännan – som ofta är anledningen till att jag vaknat – och såklart har herrn tryckt på bra på blåsan också.
Imorse kom K dessutom in kl. 6, sedan igen 6.30 och så igen strax innan 7. J vaknade strax efter 6 så att få sova tills klockan ringde vid 7 kunde vi ju bara drömma om.

Ikväll är det meningen att jag ska ta mig upp till skolan för föräldramöte inför flytten till f-klassen (6års-gruppen). Mötet är kl. 18.
Jag är har mått illa sedan vi gick upp idag och vid den tiden ikväll är jag redan en zombie. Hjärnan fungerar inte alls och jag gråter nästan bara jag tänker på att jag måste ta mig upp för den där backen.
Idag är ingen bra dag att sitta instängd med massa folk och få ny information intryckt i huvudet. Har på det lock för ena örat som vägrar släppa så hör nästan ingenting.
Super! ?

Nu ska jag allafall göra mig en kopp latte och hoppas på att huvudet vaknar till lite allafall. Kanske behöver jag lite glass också?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats