Timmie Högye

About christmas and going vegan

Julen är över, vi är hemma i huset igen, året är nästan slut och jag gick – några dagar innan jul– och blev vegan ?

Den 22a packade vi in oss och pojkarna (K var redan hos sin mormor) i bilen och åkte till Göteborg för jul.
Den 23e blev det minijul hos P’s bror med familj, innan en vända till ikea (?) för lite sista minuten klappar.
Den 27e åkte vi hem igen och jag vet inte vem av oss som tyckte det var skönast att komma hem igen. När allting var inpackat från bilen och dörren äntligen var låst så höll nog alla på att somna på plats en liten smula.

Idag har vi bara varit, lekt och tagit det lugnt allihop. Kaylee har varit ute och lekt med en kompis från Tyskland som kommer hit (till sina släktingar) på loven. James var ute och matade ankorna med Kaylee och min mormor en vända. Men annars så har vi hållit oss inne i myskläder.
Jag har även börjat småpilla lite på min Bullet Journal som jag införskaffade av pengarna jag fick i julklapp. Har velat börja så länge men inte vetat hur jag ska göra så har liksom inte köpt någon innan. Men nu så.

Gick ju tillbaka till vegetarian för några månader sedan, men valde nu att ta det hela vägen till vegan. Det har varit målet länge. Testade när jag väntade Hunter men det visade sig stupa samma kväll när jag satt och grät för att kaffet inte smakade gott med den ”mjölk” jag hade köpt (det smakade verkligen hemskt) ?

Vad är er veganska favoritmat? ?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats