Timmie Högye

A summer cottage

Något jag verkligen gillar, och har gillat i många år, är dom där sommardagarna när himlen är riktigt mörkt grå, regnet öser ner och luften är kylig.
Medan andra längtar till de soliga, varma dagarna när dom kan spendera hela dagarna ute, så är detta vad jag ser fram emot mest!
Kommer ihåg när man vart liten och spenderade största delen av sommaren i stugan, då var dom dagarna extra mysiga. Det är nog därifrån jag har fått min kärlek, och önskan, att bo i en mysig stuga, med grusvägar och borta från bilar, betongbyggnader och trängsel.
Har sagt till P att jag vill ha en sommarstuga att åka till. Där vi kan spendera sommaren, fiska, sitta ute på kvällarna när solen går ner och lyssna på ljud som bara kommer från naturen.
Den behöver inte vara speciellt stor. Ett litet sovrum till oss och ett till barnen. Ett litet kök och ett vardagsrum. Och en veranda under tak såklart, så man kan mysa upp i stora stolar medan regnet faller.
Gamla trägolv och en kamin för de lite kyligare kvällarna. Uppkrupen i stickad kofta och stickade sockor med tända ljus medan man spelar kort och barnen sover.
Sign me up!

Bilder från pinterest

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats