Timmie Högye

A present to me – from me

Då det var min födelsedag i onsdags och för att det faktiskt börjar närma sig jul (!) så började jag fundera på vad jag önskade mig. Pengar till nästa tatuering, canvas tavlor + färg och faktiskt fina saker till hemmet var det jag kunde komma på som faktiskt ligger i en vettig prisklass.
Om vi sedan går upp 1 prisklass – eller 4 eller 5 – så kommer vi till ny kamera, ett teleskop och en iMac.

Kanske inte just exakt denna kameran och just detta teleskop, behöver läsa på och hitta rätt först.
Dessa saker är ju faktiskt inget jag verkligen förväntar mig att hitta i paketen, men man måste ju få drömma lite. Och just dessa 3 materiella ting är mina önskningar.
Jag vill ju jättegärna komma igång med fotandet igen, men då min kamera, som jag köpte 2008, inte längre viill göra som den ska så är den ju inte alls kul att dra med sig när man ska någonstans.
Det finns säkert bra nybörjar-teleskop till inte allt för orimliga priser, men känner att ska jag ha en så vill jag ha en ”riktig”, ordentlig redan från början, meeen då lämnar vi nu den rimligare delen av prisklasser. One day tho.
Ja, jag har en dator som jag är nöjd med, en Macbook Air, som jag inte ångrar en krona på, men samtidigt som det är skönt att kunna välja om man vill mysa upp i soffan eller sängen eller även ute på balkongen, så vill jag kunna sätta mig och jobba ordentligt med bl.a bilder och även få en riktig kontorsdel där jag vet att jag har allt.
Kan ju nu säga att jag redan har planerna på att köpa en iMac nästa år.
Så det blir väl en present till mig – från mig.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats