Timmie Högye

Mamma tog med sig James och Hunter ut för en promenad och lite lek. Under tiden passar jag och Kaylee på att få lite egentid (Spencer ligger sött och sover i sin baby crib) och slänger ihop en blåbärspaj och lite kioskbollar – såna ljusa goa chokladbollar – inför lite lördagsfika.

Idag är min lilla minsting redan 2 veckor gammal! Helt sjukt hur fort tiden har gått sen han kom ut! Verkligen alldeles för fort!

Den här veckan har vi försökt komma tillbaka till lite rutiner med nattningar, skolmornar och när barnen vaknat på natten. Senaste två veckorna har jag haft lyxen att ha mamma här som hjälp och stöd, men hon åker hem imorgon så då blir det jag och barnen igen.

På tal om rutiner så är jag tillbaka på ruta 1 där det känns som att min morgon rutin inte alls fungerar och passar, men sen är ju allt så nytt fortfarnade så ska försöka komma igång med den ordentligt så kan jag pilla på den under tiden. Känns viktigare än någonsin att ha en fungerande morgon rutin, inte bara för att göra det lite lättare för barnen, men för min

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats